• Om os

Historien bag Kennel Shenaja

Det hele startede med at, jeg Jeanette på den gang 13 år ville have min egen hund. Da jeg selvfølgelig gerne ville have den på værelset hos mig selv, meget af tiden var mulighederne jo ligesom lidt begrænset, da mit værelse på dette tidspunkt kun var på ca. 12 kvm.

Da min mor som barn er opvokset med collier fra både nabo og mine oldeforældre, har hun altid syntes at collier var utrolige skønne hunde, men dog en anelse for stor til mig. Men var der ikke noget med at den fandtes i en mindre udgave ?  Så hvor svært kunne det være, den fik da bare en tur i tumbleren og vupti så passede størrelsen 🙂

En Shetland Sheepdog.

 Vi brugte derefter næsten et år på at studere racen og en sheltie blev det. Efter et besøg hos en opdrætter var jeg solgt ( jeg var ikke den eneste ) derefter var ventetiden lang til hvalpene blev 8 uger, men dagen kom endelig hvor vi kunne hente hende, den dejligste tæve, som jeg gav navnet Sheila.

Den skønne og lærenemme hund, tilførte familien de dejligste oplevelser og efter et år var det bestemt, jeg skulle have endnu en sheltie, med hende ( Xenia ) fulgte interessen for udstillinger og derefter avl med. Jeg søgte derfor om kennelnavn i efteråret 2004 og er nu at finde som kennel Shenaja.

– Jeanette Hardis Larsen

Al henvendelse vedr.
Kennel Shenaja
skal ske til
sheltie@kennel-shenaja.dk